Login


Glemt din adgangskode ?
Har du ingen konto endnu ? Opret en konto
Forside arrow Nyheder arrow Nyheder arrow Latin Dance Band leverede forrygende koncert på Esbjerg Statsskole!
Latin Dance Band leverede forrygende koncert på Esbjerg Statsskole! PDF Udskriv E-mail
500 GYMNASIE-ELEVER KAN IKKE TA' FEJL!
 Stjernekoncert af Latin Dance Band på Esbjerg Statsskole ******

Der blev danset igennem på Esbjerg Statsskole fredag d.21.september  2007, da Anders Bo Pedersen og LATIN DANCE BAND gæstede gymnasiet med foredrag om salsa, salsa-danseundervisning for alle elever samt aftenkoncert til gymnasiefesten!

500 elever overværede i løbet af dagen foredrag om salsa'ens historie og fik luftet fødderne til salsa-danseundervisning. Anders Bo Pedersen leverede et superpædagogisk, humorististik og energifyldt forløb hvor alle elever fik et indblik i hvad salsa egentlig er og hvordan man kan danse de "hemmelige trin"!!

Om aftenen lettede taget på statsskolen, da Latin Dance Band spillede til månedens gymnasiefest. Både band og elever var i absolut hopla og der blev danset, sunget, klappet og festet igennem!

Citater fra elever og lærere:

"Tak for en superkoncert", "Det er længe siden at vi har danset så meget", "Salsa er VIRKELIG fedt og man bli'r helt vild glad af at danse til det", "Latin Dance Band styrer for vildt!", "Tony er virkelig sej når han danser salsa og Breakdance!!", "tak til Anders Bo for dejlig undervisning og foredrag".........

 Stor tak til Jens Bjerregaard, Esbjerg Statsskole for at have iscenesat denne festlige dag på gymnasiet!

SE billeder og LÆS reportage (skrevet af 2.g'er fra statsskolen)  fra dagens begivenhed på Esbjerg Statsskoles hjemmeside. Direkte link til omtale og fotos: http://www.esbjergstatsskole.dk/esbjergstatsskole/nyheder-2007-2008/salsafever

 

 

 
< Forrige   Næste >
© 2019 Latin Dance Band
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.