Login


Glemt din adgangskode ?
Har du ingen konto endnu ? Opret en konto
Forside arrow Salsadans

HELE GYMNASIET DANSER SALSA 

ET GYMNASIE-KONCEPT MED LATIN DANCE BAND!

 


2008 - 2018


Anders Bo Pedersen og Latin Dance Band har i over 10 år tilbudt dette koncept til gymnasier over hele Danmark.

"Hele gymnasiet danser salsa" - konceptet rummer stærke elementer
af kulturelle, sociale,musikalske og kropslige udtryk, der vil skabe en fantastisk stemning på jeres gymnasium!"

 

"DEN STORE PAKKE"

 

Mange gymnasier har taget imod hele pakken med foredrag og salsadanseundervisning for ALLE elever - og derefter haft orkestret Latin Dance Band ud til gymnasiefesten - som så hedder "SALSA-FESTEN", "LATINO-PARTY" eller lignende! Her bliver der for alvor danset igennem og eleverne opdager - til deres egen overraskelse - at det  er super fedt med LIVE MUSIK. Og der bliver også drukket en smule mindre end til de normale gymnasie-fester:)  

"DEN LILLE PAKKE" 

Andre gymnasier har "kun" fået salsa-foredrag og salsa-danseundervisning - UDEN orkester til fest. Dette har f.eks. været tilfældet til tema-dage, idræts-dage, fælles-dage, 1. g - intro-uge, tilbud specielt for de spansk-studerende elever m.m. Også her opleves en stor glæde og stort engagement når eleverne gennemgår forløbet!  

 
OM DANS GENERELT...OG SALSA-DANS I SÆRDELESHED: 

I vores danske kultur er det stærkt grænseoverskridende for drengene at danse! Og til og med i form af pardans med en pige! Pigerne er mere modige og mere vant til dans og bevægelse!
Vi oplever en STOR glæde hos såvel drenge som piger, der oplever salsa-dansen! Og finder ud af at det ikke er "farligt" - tværtimod: Det er en enestående chance for at komme til at danse med flere partnere uden at det føles forkert eller "pinligt!" Og så er det til og med sjovt!  

Om elevernes holdninger til salsa: 

Den generelle opfattelse på de fleste gymnasier er en vis, naturlig skepsis hos eleverne: "Er det sjovt?", "Er det noget for mig?", "Er det svært?", "Kan man danse salsa en hel aften?"

 MEN når eleverne har prøvet salsa-dansen og oplevet foredraget er der pludselig et andet glimt i deres øjne: De bliver i et utroligt godt humør og de fleste synes at det har været en rigtig god oplevelse og mange glæder sig til salsa-festen!

Læs udtalelser fra gymnasie-elever længere nede af siden!  

 

 

 TILBUD: 


FÆLLESTIME-ARRANGEMENT OG GYMNASIEFEST

FÆLLESTIME-ARRANGEMENT: Underholdende og lærerigt FOREDRAG om salsa'ens historie kombineret med SALSA-DANSE-UNDERVISNING til alle elever i løbet af 2 lektioner - i grupper a 200 elever! Dette gentages kan gentages op til 6 gange - gerne over 2 dage.

KONCERT TIL GYMNASIEFESTEN: Dagen efter (eller et par dage efter) kommer Latin Dance Band og spiller til gymnasiefesten! 

Dette har været en kæmpe succes på mange danske gymnasier og tilbagemeldingerne har været meget positive!

Kommentarer fra gymnasie-elever:

"Nice" -  "Live-musik er sagen" -  "Fed fest" -  "Sjovt og festligt" 

 "Fedt tema, mere af den slags" -  "Fremragende band"

"Dansetimerne gjorde festdagen sjovere" 

"Mange af mine venner på andre gymnasier var misundelige da de

hørte om vores salsa-arrangement" 

 "Bedste fællestime vi har haft"!

 

 SE VIDEO OG FOTOS PÅ FACEBOOK - KLIK HER

Kontakt: Mobil: 22895140

 

Email: Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots, du skal have Javascript aktiveret for at se den  

 

 

FLERE TILBUD OM SALSA-DANS OG FOREDRAG:

 

SALSADANS TIL AKTIVITETS DAGE / SPORTS DAGE / TEMA DAGE!

Salsadans til aktivitetsdagen, temadagen eller sportsdagen, hvor der er flere tilbud. Eleverne kan tilvælge sig denne workshop eller alle elever får en tur i "salsa-danse-maskinen":) Stærkt fællesskabs-dannende. Alle kan danse salsa! Niveauet er lagt således at alle kan være med! Op til 200 elever ad gangen. 60 minutter. Kan gentages flere gange! Med eller uden salsa-foredrag på storskærm!

 

SALSAFOREDRAG OG SALSADANSEUNDERVISNING FOR 1.G-ELEVER!

En stærk teambuildende oplevelse for nye elever! Alle kan være med...og finde ud af det! Salsa-foredrag på storskærm efterfulgt af salsa-danseundervisning. 90 minutter med op til 200 elever. Kan gentages efter behov. Kan også målrettes til 2. og 3. g. klasser.

  

 SALSA TIL GYMNASIETS SPANSK-STUDERENDE ELEVER! 

Special arrangement for de elever, der modtager spanskundervisning. 90 minutters salsa-foredrag på storskærm efterfulgt af salsa-danseundervisning. Introduktion på spansk af Latin Dance Band's cubanske trommeslager! For op til 150 elever. Kan gentages flere gange!

 

SALSA-SAMMENSPIL med elever på højniveau i musik-faget.

Swingende og forrygende salsa-rytmer og sammenspil for alle instrumenter + vocal'er! 90 minutter. For op til 30 elever ad gangen. Kan gentages efter behov. 

 

KONCERT TIL FÆLLESTIME med LATIN DANCE BAND.

60 minutter inklusive salsa-musik og salsa-danseundervisning. Forrygende musikalsk oplevelse med Latin Dance Band, der præsenterer den cubanske salsa med spanske og danske tekster. 5 - 6 danske og cubanske musikere. For op til 300 elever. Kan gentages efter behov.

 

SALSA-DANS OG FOREDRAG FOR LÆRERNE PÅ GYMNASIET!

Et tilbud til gymnasiets lærere og personale, der selv kommer på gulvet og prøver den kolossale energi, glæde og fælleskab, der ligger i salsa-dansen. Til f.eks. faglig dage, fællesmøder eller måske julefrokosten:)

 


SE VIDEOER, FOTOS OG MERE INFO PÅ FACEBOOK:

KLIK HER

 

Læs om gymnasiefest og fællestimearrangement på Stenhus Gymnasium í Holbæk: KLIK HER

Læs om Salsa-konceptet på Helsingør Gymnasium: KLIK HER

Latin Dance Band har optrådt her: Duborg gymnasiet/Flensborg, Horsens gymnasium, Middelfart gymnasium, Egedal gymnasium/Stenløse, Gladsaxe gymnasium, Birkerød gymnasium, Allerød gymnasium, Helsingør Gymnasium, Stenhus gymnasium/Holbæk, Favrskov gymnasium, Ribe katedralskole, Vejen gymnasium, Ringe gymnasium, Slagelse gymnasium, Grenå gymnasium og mange flere...! 

Ring eller send e-mail og få et tilbud

 Tlf: 22 89 51 40

Email:  Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots, du skal have Javascript aktiveret for at se den  

 

  

filmGraalille.png

 
© 2017 Latin Dance Band
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.