Login


Glemt din adgangskode ?
Har du ingen konto endnu ? Opret en konto
Forside arrow Nyheder arrow Fantastisk aften på TRAIN fredag 18.januar!
Fantastisk aften på TRAIN fredag 18.januar! PDF Udskriv E-mail

Latin Dance Band trykkede den af på hjemmebane: Spillestedet TRAIN i Århus med 300 danse- og festglade publikummer fredag d. 18.januar! 

Et af aftenens mange højdepunkter var, da publikum begyndte at kaste karameller på scenen, da Latin Dance Band spillede - ja netop: Nummeret "Karameller"! Publikum sang med i bedste festivalstil: Mikrofonen ud, SYNG og det gjorde de så!  Bandets "guru" og læremester Leif Falk entrede scenen i to omgange og sad ind på klaver i "Oye como va" og dansede senere på aftenen mambo på scenen sammen med den cubanske dansepige Yuliett Urquiza under sangen "Kanin-mambo" - et nummer som han selv har leveret den danske tekst til.  

Aftenen var omkranset af DJ Salsani, der spillede salsa- og latinmusik over Trains store diskoteksanlæg. Festen fortsatte efter koncerten på Trains store dansegulv, der blev fyldt med glade, dansende par!

Latin Dance Band TAKKER alle fremmødte for en fantastisk oplevelse og vi håber snart at ses igen. Vi håber snart at kunne bringe fotos fra koncerten!

Se under KOMMENDE KONCERTER for Latin Dance Band næste jobs!

 

 
< Forrige   Næste >
© 2019 Latin Dance Band
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.