Login


Glemt din adgangskode ?
Har du ingen konto endnu ? Opret en konto
Forside arrow Nyheder arrow Dejlige koncerter i Bjerringbro!
Dejlige koncerter i Bjerringbro! PDF Udskriv E-mail

Gang i Salsa-festen i Bjerringbro lørdag d. 10. januar, 2009!

Latin Dance Band havde en god oplevelse ved 2 koncerter i den lille midtjyske by Bjerringbro lørdag 10.januar, 2009, da bandet leverede to koncerter; En eftermiddags-koncert for børn og unge samt en aftenkoncert for musikforeningen "Viften".
Børne/ungdomskoncerten var pænt besøgt med ca. 70 tilskuere heraf ca. 20 unge fra en nærliggende efterskole (navn?) og der var fin respons og medleven - og med-dansen til Latin Dance Band's musik og publikums-aktiviteter - herunder danseshow med trommeslager Tony Moreaux og salsadans med Anders Bo P.
Aftenkoncerten var en forrygende oplevelse. På forhånd vidste vi (LDB) at det mest var en jazzforening, hvor publikum plejer at nyde musikken siddende og lyttende. Men al forhåndsviden og fordomme blev gjort grundigt til skamme, da publikum var særdeles veloplagt og klar til dans, klappe rytmer og med til at skabe en rigtig dejlig koncert-aften. Der blev danset fra første nummer og stemningen var særdeles høj.
Selve spillestedet "Viften", der ligger i medborgerhuset "Gudenå-huset", der også rummer bibliotek, biograf m.m., var utrolig velegnet til rytmisk musik. Der var en dejlig rund lyd, der - selv med et så kraftigt spillende band som Latin Dance Band - fyldte lokalet ud uden at blæse hatten af publikum. Også stor tak til lydmand Per (efternavn?) for en god lydoplevelse. Iøvrigt var der premiere på husets nye lysanlæg, som Gudenåhuset netop har fået installeret ved hjælp af kommunale midler. Fedt med godt lys til koncerten!
SE billeder fra koncerten her (Musikforeningen Viftens webside): Klik på linket:

http://www.musikviften.dk/historik/200809/latindanceband09/latindanceband09.htm

 

 
< Forrige   Næste >
© 2019 Latin Dance Band
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.