Login


Glemt din adgangskode ?
Har du ingen konto endnu ? Opret en konto
Forside arrow Nyheder arrow Fantastisk fest på Helsingør Gymnasium!
Fantastisk fest på Helsingør Gymnasium! PDF Udskriv E-mail

Latin Dance Band leverede varen til fastelavns-festen på Helsingør gymnasium fredag 4.marts, 2011!

350 begejstrede elever dansede og festede igennem til salsa-rytmerne, da Latin Dance Band spillede til årets karneval på Helsingør gymnasium!

"Jeg har aldrig svedt så meget". "Superfed dansemusik". "Herligt med et live-orkester for en gangs skyld..." Var nogle af kommentarerne fra begejstrede gymnasieelever da festen ebbede ud ved 1-tiden om natten og alle var på vej hjem fra en festlig aften på Helsingør gymnasium.

Koncerten og festen var det andet trin i Latin Dance Band's gymnasie-koncept-raket, der også indeholdt fællestimer for alle elever på gymnasiet dagen før: torsdag d. 3.marts. Her leverede bandleader Anders Bo Pedersen foredrag om salsa'ens historie på Cuba, USA og om hvordan salsa-musikken og dansen har spredt sig til resten af verden. OG derefter var der salsa-danseundervisning hvor alle elever lærte en nemt og effektivt grundtrin, så de kunne føre sig  frem på dansegulvet til den efterfølgende gymnasiefest.

Hele begivenheden blev optaget på video og Latin Dance Band forventer at kunnne levere en promotion-video omkring konceptet: "HELE GYMNASIET DANSER SALSA" til Danmarks gymnasier!

SE videoen her: http://www.youtube.com/watch?v=5sOTaKpxe-k

 
< Forrige   Næste >
© 2019 Latin Dance Band
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.