Login


Glemt din adgangskode ?
Har du ingen konto endnu ? Opret en konto
Forside arrow Nyheder arrow Stenhus gymnasium i Holbæk 19.november 2011!
Stenhus gymnasium i Holbæk 19.november 2011! PDF Udskriv E-mail

20.november, 2011:   

LATIN DANCE BAND leverede en forrygende koncert på Stenhus Gymnasium til gymnasiets GALLAFEST lørdag d. 19.november, 2011.

1000 festglade gymnasie-elever overværede gallakoncert med gymnasiets eget "Latin-orkester" , dansede LANCIER med tilhørende konkurrencer og vindere af bedste kvadriller.

SE VIDEO FRA KONCERTEN HER!  (Facebook: Hele gymnasiet danser salsa: scroll/rul ned til 23. maj, 2013!) 

Derefter fortsatte Latin Dance Band festen med 2 energiske sæt bestående af numre fra Latin Dance Band's eget repetoire med hits som "Karameller", "Lækkermås", "Baby jeg ka' li' dig"  samt enkelte velkendte latin-hits som "Regndans", "Vent på mig" og "Smooth", så dansegulvet formentlig kogte af begejstring!  En stor succes der fulgte op på fællestime-arrangementet 3. og 4. november, hvor Anders Bo Pedersen "varmede" eleverne op med foredrag/powerpoint-show om Salsa og Salsa'ens historie med musik- og danseindslag samt efterfølgende salsa-danseundervisning, hvor alle gymnasiets elever lærte at danse salsa - på en måde så ALLE fik lært de "hemmelige trin":) !

1.oktober, 2011:  

LATIN DANCE BAND spiller på STENHUS GYMNASIUM i HOLBÆK lørdag d. 19.nov. 2011!

Til stor dansefest med LANCIER og SALSA!

 Under mottoet "Hele gymnasiet danser salsa" optræder Latin Dance Band lørdag d. 19.nov. på Stenhus gymnasium i Holbæk.

Torsdag og fredag d.2. og 3. nov. besøgte Anders Bo Pedersen gymnasiet og lavede medrivende og interessant salsa-foredrag samt salsa-danseundervisning med eleverne på gymnasiet (og HF) så de er klar til den store dansefest!

Eleverne skal "træne" salsadansen med deres idrætslærere inden koncerten så vi ser frem til en forrygende aften på endnu et af Danmarks gymnasier.

Læs mere om konceptet "HELE GYMNASIET DANSER SALSA"  Klik her: http://www.latindanceband.dk/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=17

Og se reklamevideoen her: http://www.youtube.com/watch?v=5sOTaKpxe-k

 
< Forrige   Næste >
© 2019 Latin Dance Band
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.