Login


Glemt din adgangskode ?
Har du ingen konto endnu ? Opret en konto
Forside arrow Nyheder arrow Nyheder arrow "Stop det nu" er NR 1 på Dansktoppen!!!
"Stop det nu" er NR 1 på Dansktoppen!!! PDF Udskriv E-mail

24. juni: Vi er på 2. pladsen efter et lille "dyk" til 4 plads i sidste uge. Det går fremad igen:) Stem på os på lørdag d. 29. juni. Lyt på DKtoppen her: www.dr.dk/dansktoppen og på DR's net- og dab-radio-kanal: P5 kl. 13 - 14. Og derefter kan man genhøre på dansktoppens "player" hele ugen!

10. juni: Ja og Latin Dance Band er stadig - på tredje uge NR 1 på dktoppen! Vi bukker og takker! Der er en musikvideo på vej. Vi håber den kommer ud i denne uge på Youtube!

Køb "Stop det nu" på Itunes: Klik her Stop det nu (feat. Annelise Fuglsbjerg) - Single, Latin Dance Band  

1. juni, 2013: "Stop det nu" er stadig NR 1 på Dansktoppen! Tak til alle lyttere, der stemmer på os! En kæmpe-overraskelse at lytterne er vilde med dette "Natasja"-inspirerede nummer med Dancehall/reggaeton og Latin-rytmer! Herligt!

25. maj, 2013: LATIN DANCE BAND topper denne uges liste på DR Dansktoppen med den nye single: "STOP DET NU"!!

Helt overraskende har lytterne stemt den nye sang fra Annelise Fuglsbjerg og LDB ind på en flot 1. plads på Dansktoppen på DR P5!

LDB på 6. pladsen i sidste uge (18.maj) men ryger helt til tops i denne uge - lørdag d. 25. maj - lørdag d. 1. juni, hvor en ny dansktopliste kører af stabelen. Lyt og stem på "Stop det nu" - nummeret igen i næste uge. Det bliver spændende at se om den kan holde 1. pladsen:)

SE dansktoppens hitliste her og LYT til nummeret ved at klikke på "lyt til dansktoppen igen"-linket øverst til højre på siden: KLIK HER

 
< Forrige   Næste >
© 2019 Latin Dance Band
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.