Login


Glemt din adgangskode ?
Har du ingen konto endnu ? Opret en konto
Forside arrow Nyheder arrow "Stop det nu" nr 8 årets hitliste!
"Stop det nu" nr 8 årets hitliste! PDF Udskriv E-mail

LDB-hittet "Stop det nu" er nr. 8 på års-hitlisten på

 

Danmarks alternalive webhitliste www.chartbase.dk!

Se hitlisten KLIK HER

Læs hele den flotte anmeldelse af sangen herunder: 

”…Intet mindre end et af tidens mest spændende, sing-a-long og betydningsfulde udspil

Man skulle ikke tro det - men Dansktoppen er faktisk noget mere leveringsdygtig når det gælder politisk kritiske sange, end vores ååh så "seriøse" kunstnere. Her er det Latin Dance Band, der har tilbragt hele seks uger på Danmark Hit 100 indtil videre, med deres "Stop Det Nu". Nu er den endelig blevet uploadet på Youtube - endda med en god video til. "Stop Det Nu" handler om politikerlede, københavnerri-irritation og Spin-kvalme - og det slår lige nøjagtigt hovedet på sømmet!

Mange vil med stor sandsynlighed ryste på hovedet og tænke: Ja, ja - Dansktop kontra en "rød" regering (det er den efter sigende!?!) - det giver jo sig selv! Men sådan er det ikke! Sangene på Dansktoppen er efterhånden bredt favnende og "Stop Det Nu" er i øvrigt skrevet under Lars Løkke's svedige regeringsperiode. Reggae/Dancehall, pop og dansktop i en skøn "forvirring" er det her og det bliver til Danseorkestret anno 2013-sound overdænget med Natasja's politiske-opråb uden hashtåger og københavneri.

Hertil lægger man så at "Stop Det Nu" er ufatteligt catchy og så har man intet mindre end tidens mest spændende, sing-a-long og betydningsfulde udspil. Det er ikke "fint" at tilhøre DanskTop-genren - dette endda selvom alt, en anelse mere poppet end Nik & Jay efterhånden henvises hertil. Men FUCK smagsdommerne og tag et lyt her! Og lad os så lige dvæle en enkelt gang ved at når der skal leveres Reggae/Dancehall med andre og mere seriøse budskaber end fjolletobak, en god røv, party-uartig og Pharfar's scoreteknikker, ja så bliver vi altså nødt til at henvende os til DanskToppen....:-)

SE videoen til "Stop det nu": KLIK HER

vancairo - Tirs. 25. juni 2013 - 04:36 www.chartbase.dk

 
 
< Forrige   Næste >
© 2019 Latin Dance Band
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.