Login


Glemt din adgangskode ?
Har du ingen konto endnu ? Opret en konto

Næste Koncert


Forside
Jazzspecial anmelder "Salsa På Dansk"! PDF Udskriv E-mail

Jazzspecial - Jens Lohmann. (marts 2007)

Uddrag af anmeldelsen:

"Der er ikke noget at sige til at det velspillende Århus-salsaorkester har kunnet holde sig på DR-P4s Dansktoppen. Ganske vist førte orkestrets pladeselskab en intens kampagne for at få nummeret Karameller  stemt ind i begyndelsen af februar. Men det har åbenbart ramt noget hos en del lyttere. Med god grund.

De århusianske og cubanske musikere er efterhånden så godt sammenspillede, og arrangementerne på én gang så enkle og komplicerede som rigtige salsa-arrangementer skal være, at hofter og fødder kommer i de rigtige svingninger. Med andre ord, en gedigen dansemusik, der giver gode muligheder for at udfolde sig på dansegulvet, også med de komplicerede og raffinerede variationer, man har indøvet gennem årene.

Og her er lykkeligvis en vis variation fra den populære reggaeton og den funky timba over den ellers ret glemte, rytmisk komplicerede mozambique, der blev skabt i 1960'erne af perkussionisten Pello El Afrokán, til en bolero-chachacha, så der kan sjæles på rette vis. Og i tilgift en enkelt rumba, der viser hvad orkestrets perkussionist og trommeslager kan sammen med trompetisten Alexander Abreu."

 
< Forrige

Kommende Koncerter

© 2019 Latin Dance Band
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.