Login


Glemt din adgangskode ?
Har du ingen konto endnu ? Opret en konto
Forside arrow Presse

Anmeldelse af Movimiento i Gaffa

Af Torben Holleufer

Der sker en masse i det danske salsamiljø. Her har danske musikeres gode opdragelse gennem mange år båret frugt, og der er et væld af musikere, der gør i knivskarpe kopier, der lyder helt som originalerne. Her er simpelthen kopibands af meget høj klasse. Og problemet er her som andre steder, at man sjældent finder frem til den helt vedkommende stemme i front til at give det ekstra, der gør hele forskellen.
I sangerinderne Annelise Fuglsbjerg og Charlotte Withen Hansen har århusianske Latin Dance Band to frontfigurer, der er vældig dygtige teknisk og virkelig får formidlet entusiasme i sangforedragene, og bag sig har de et orkester, der vitterligt får leveret en kompetent gang timba, ikke ulig cubanske grupper som Klimax. Desværre er entusiasme ikke helt nok, hvis stemmematerialet ikke er til stede, for så holdes lytteren ikke fast. Her er Latin Dance Bands problem.
Til gengæld må de være guf foran dansegulvet, når festen skal sparkes i gang. For – som sagt – de kan deres timba, og entusiasmen smitter.

 
< Forrige   Næste >
© 2019 Latin Dance Band
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.