Login


Glemt din adgangskode ?
Har du ingen konto endnu ? Opret en konto

Næste Koncert


Forside
Artikel om Latin Dance Band i Nyhedsavisen PDF Udskriv E-mail

Klik Her for original artikel

 

Salsa på dansk

23. marts 2007 21:40 | Musik · Århusianske Latin Dance Band blander eksotiske rytmer med det danske sprog
Af: Lisa Reschefski (Journalist)
Profil | Artikler | Blog
Popularitet:
58 af 165 journalister
 

 

Dansk kan være lige så sensuelt et sprog som salsaens modersmål – spansk. I hvert fald hvis det står til musikerne fra det cubansk/danske salsaorkester Latin Dance Band, som i dag udkommer med deres andet album, 'Salsa på dansk'. Her har bandet sat danske tekster til de fyrige latin-rytmer, og ifølge sangerinde Annelise Fuglbjerg er det noget, publikum kan lide.

»Jeg oplever, at vi har en meget større kontakt med publikum, når vi spiller på dansk. Folk lytter mere til musikken og synger med, mens de danser,« fortæller hun.

Dansk/cubansk musik

Latin Dance Band blev dannet i 1996 og debuterede i 1998 med maxisinglen 'Si Tu Quieres Bailar'. I 2003 udkom debutalbummet 'Movimiento', hvor bandet eksperimenterede med salsa på dansk for første gang i tre af numrene på pladen.

Denne spændende blanding af eksotiske rytmer og danske tekster sikrede bandet en god placering på Dansktoppen og blev flittigt spillet både på P4 og på en lang række lokalstationer.

Latin Dance Band dyrker den moderne latin-stil Timba og består af en række dygtige danske og cubanske latin-musikere.

Det 10 mand store orkester har gennem årene spillet Danmark tyndt og har givet flere end 200 koncerter på klubber, skoler og festivaler. Herunder også en række udenlandske afstikkere blandt andet til Spanien og Tyskland.

'Salsa På Dansk' udgives på pladeselskabet 'In The House Records' og fejres med en plade-reception og koncert på spillestedet Voxhall i Århus i aften.

 

 

 

 
< Forrige   Næste >

Kommende Koncerter

© 2019 Latin Dance Band
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.