Login


Glemt din adgangskode ?
Har du ingen konto endnu ? Opret en konto

Næste Koncert


Forside
Gratisavisen Urban skriver om Latin Dance Band PDF Udskriv E-mail

Udgivet d.27-3-2007

Salsa på dansk-toppen!

   
 
Århusianske Latin Dance Band har lavet "salsa på dansk." Det har givet dem et helt uventet publikum.

»Jeg forstår ikke en skid, men det får mig til at danse,« sådan lyder en frit oversat anmeldelse af Latin Dance Bands (LDB) første singleudspil ’Karameller’ på sitet Garageband.com. En side hvor alle bands på kloden kan bidrage med musik i alle genrer. 100 mennesker anmeldte det århusianske salsaband og sendte det på Garagebands hitliste over verdensmusik. Det var sidste år og takket være Latin Dance Bands andet spanskspogede album ’Movimiento’.
Andre noder i stativet
Nu er der kommet andre noder i stativet, og de spanske gloser er skiftet ud med danske på deres kommende album ’Salsa på Dansk’. ’Karameller’ har igen fået udenlandske lyttere til at rette ørerne mod LDB, men orkestret har også fået et overraskende publikum op af stolen:

»Vi ligger lige nu på ottende pladsen på Dansktoppen – foran Stig Rossen. Det er kommet bag på os,« fortæller orkesterleder og saxofonist i LDB, Anders Bo Pedersen, og guitarist Benny Morthorst fortsætter: »På listen ligger musikere som Susanna Lana, og så pludselig woaw, så kommer vi. Det er helt anderledes og uventet.«

’Salsa på Dansk’ udkom i går.
Af Thomas Nielsen

LÆS HELE ARTIKLEN - KLIK HERUNDER

Original artiklen kan læses her

 
< Forrige   Næste >

Kommende Koncerter

© 2019 Latin Dance Band
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.