Login


Glemt din adgangskode ?
Har du ingen konto endnu ? Opret en konto
Forside arrow Nyheder arrow Nyhedsbreve
Newsletter Item  [ back ]
Date: 2007-10-06 13:06:29
Nyhedsbrev fra LATIN DANCE BAND, Okt., 2007.

Kære Medlem af Latin Dance Band's nyheds-mail!   

 Du har skrevet dig på LDB's nyhedsbrev og modtager hermed det første af slagsen. Vi har haft lidt tekniske problemer på vores hjemmeside vedrørende nyhedsbrev, men håber at det kommer til at fungere nu!

Latin Dance Band har fået en rigtig flot modtagelse af vores nye cd; "SALSA PÅ DANSK" med flot omtale og anmeldelser i bl.a. Gaffa, Jyske Vestkysten, Jyllandsposten, Århus Stiftidende, Musikeren og ugebladet Søndag.

Vi har snart udsolgt af det første oplag (1000 stk.), så hvis du endnu ikke har  købt cd'en er det på tide, hvis du vil ha' et eksemplar at det første oplag!  Klik ind på www.latindanceband.dk og bestil - Du kan også få et signeret eksemplar, hvis du be'r om dette i din bestilling!

 Latin Dance Band udsender i løbet af oktober den 2.single fra den nye cd - nemlig nummeret "FREJA DANSER", der rundsendes til Danmarks Radio og en lang række lokalradioer over hele Danmark. Chek DR P4 og din lokale radiostation for at høre den nye single. Vi håber også at Leif Wivelsted på P4 vil teste nummeret på DR Dansktoppen, som LDB jo huserede på i 6 uger i foråret med nummeret "Karameller"!

Latin Dance Band er med den nye Salsa på dansk"- cd samt nummeret "Freja danser" blevet nomineret til årets pris-ceremoni "DANSK WORLD AWARD 2007", der i år foregår i Copenhagen Jazzhouse i København torsdag d.22.november. Du er hermed inviteret til prisfesten. Billetter kan bestilles på www.worldmusic.dk hos verdensmusikforeningen "Worldmusic Denmark", der står for arrangementet! Her kan du også læse mere om "World Award 2007"!

 venlige salsa-hilsner

 LATIN DANCE BAND - www.latindanceband.dk

PS: Hvis du ikke ønsker at modtage flere nyhedsmails fra LDB så send en mail med ordet "afmeld" til: mail@latindanceband.dk

 

 

© 2019 Latin Dance Band
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.